Lieve Joris & Mark Schaevers - uitverkocht!

Datum
Gemeente
Hasselt


Zin in Zomer sluit af met een primeur. Lieve Joris – die we kennen van reisromans over de hele wereld – keert letterlijk en figuurlijk terug naar haar geboortegrond. Speciaal voor het festival licht zij al een tipje van de sluier over een werk in wording, een nog te verschijnen boek waarin ze het zal hebben over haar jeugd en haar familie in Neerpelt en omstreken.

Ze gaat in gesprek met Mark Schaevers die haar als journalist van boek tot boek gevolgd heeft.

Tussendoor luisteren we naar Les rideaux de ma grand-mère – een trio dat swingende gipsy jazz speelt. Muziek die een nomadische levensstijl oproept die perfect past bij de "omzwervingen" van Lieve Joris over de hele aardbol.

 

Vooraf: 19u - resultaten Summer School
Voor de voorstelling kan je in de kapel van het Clarenhof de resultaten van de Summer School Villa Verbeelding bewonderen. Deelnemers aan deze Summer School kregen 3 dagen les van illustratoren Carll Cneut en Kaatje Vermeire.
Vrije toegang met een ticket voor de voorstelling.

 

Foto voorstelling
Foto voorstelling 30 augustus
Locatie
Programma

Lieve Joris – die we kennen van reisromans over de hele wereld – keert letterlijk en figuurlijk terug naar haar geboortegrond. Speciaal voor het festival licht zij al een tipje van de sluier over een werk in wording, een nog te verschijnen boek waarin ze het zal hebben over haar jeugd en haar familie in Neerpelt en omstreken.

Deel dit via